Rengjøring & Desinfeksjon

Rengjøring & Desinfeksjon
svineproduksjon rengjøringsprodukt

Fjørfe- egg, og svineproduksjon

Næringsmiddelindustrien
desinfeksjonsprodukt
Røykdesinfisering

Alle vare rengjøringsprodukter leveres av Kersia Group, som er en verdensledende aktør innenfor næringsmiddelsikkerhet. Kersia Group har fokus på å utvikle mer miljøvennlige produkter, og produkter som gjør at man sparer tid, vann og energi.

Vi har tatt inn en del av disse produktene, og bygd opp en portefølje som vi mener dekker de fleste behov innenfor ulike sektorer av næringsmiddelindustrien. I tillegg til produktene i vår portefølje, så har vi mulighet til å ta inne andre produkter Kersia Group’s sortiment.

Hvis dere har behov for et spesialprodukt, så er det bare å ta kontakt, så ser vi hva vi kan tilby.

Det er viktig at man er grundig med rengjøringen, og at riktig produkt blir benyttet til riktig formål.

Vi hjelper gjerne til med å finne gode produkter til alle formål. Hvis rengjøringen ikke er god nok, så vil ikke desinfeksjonen komme til for å drepe bakterier, sopp, sporer og virus.

Vi kan tilby effektive produkter til både fiskeindustrien, kjøttindustrien, bryggerinæringen, meierier og alle andre produsenter innenfor næringsmiddelindustrien.

Av spesialprodukter så har vi blant annet.

  • Biofilm fjerner
  • Produkter til å fjerne laksefett
  • Produkter til å fjerne fett fra lam/sau
  • Skjell fra fisk
  • Effektive produkter til røykeovner.
  • Økologiske produkter

Rengjøring & desinfeksjon som fungerer er av avgjørende betydning for sikker produksjon av mat og/eller drikke.

For å få dette til å fungere fra dag til dag er det viktig med produkter som faktisk får det rent; dette gjør også at desinfeksjonsmidlene kan virke optimalt. I tillegg er det viktig å fjerne eventuell biofilm, helst med enkle metoder i den regelmessige rengjøringen. Vi har produkter og kompetanse til å tilby det beste markedet har innen rengjøring- og desinfeksjonsprodukter, både til overflater, utstyr og CIP. Vi kan tilby markedets beste og og mest selgende røykdesinfeksjon, i tillegg har vi har alt innen kjemi, også spesialprodukter til økologisk produksjon og Halal-produksjon.

Vi kan sannsynligvis også redusere kostnadene ved å redusere arbeidstiden, varmtvannsforbruk, vannforbruk og korrodering/slitasje.

Vi kan også tilby sporing av biofilm, og fullt program for fjerning av dette, samt nullstilling (av f.eks. et produksjonslokale).

Kontakt oss for forslag/program eller bestilling av produkter innen rengjøring & desinfeksjon.

Tlf: +47 21 08 80 80 / +47 91 87 56 56, Epost: jmv@lavendelhygiene.no

Kontaktskjema

Bruk dette kontaktskjemaet for å kontakte oss!