Lavendel Hygiene – effektive hygieneløsninger!

På grunn av de kontinuerlige endringene i markedet med tanke på betydelige høyere energipriser, drivstoffpriser, fraktpriser og råvarepriser (og tilgangen på råvarer) er prisene til oss i konstant endring. Dette påvirker dessverre prisene vi tilbyr, og de kan på grunn av disse forholdene endres raskt. Hvis våre produsenter går tomme for råvarer vil dette også selvsagt ramme oss og våre kunder. Vi vil prøve å være så transparente som overhodet mulig når det gjelder disse forholdene

Vi leverer effektive hygieneløsninger til forskjellige miljøer og markeder i Norden, både direkte og via våre forhandlere/samarbeidspartnere!

Dette gjelder helt fra varemottak og veien via sluser til lager, produksjonsavdelinger, pakkeavdelinger, behandlingsrom, laboratorier, eller andre rom/lokaler.

lavendel hygiene dycem

Dycem antibakterielle hygienematter

Hygienematter som effektivt stopper smuss & smitte fra sko/hjul FØR rene soner!

3m petrifilm

3M Food Safety

Mattrygghet, eller ‘Food Safety’ på engelsk, kommer til uttrykk gjennom kvalitet av renhold samt kontroll av hygiene under matproduksjon og -behandling!

uvc desinfisering maskin

UVC Desinfisering

Tunnelene skreddersys etter behov, og er svært sikre å bruke – enkelt renhold og vedlikehold!

røykdesinfisering av lokale

Rengjøring og desinfeksjon

Få behandlet dine lokaler – både høyt og lavt, inkludert utstyr med røykdesinfeksjon!

Lavendel Hygiene AS ønsker å tilby effektive hygieneløsninger

Lavendel Hygiene AS leverer produkter til næringsmiddelindustri, farmasøytisk industri, laboratorier, sykehus, produksjonskjøkken, kyllingoppdrett, etc.. over hele Norge.

lavendel hygiene ansatt i laboratorie

Vil du vite mer om våre leverandører?

Kontaktskjema

Bruk dette kontaktskjemaet for å kontakte oss!