Temperatursensor – Temperaturmåler
Indikatorer for å kontrollere tid-temperaturkrav, fra 3M Food Safety
Produkter
Riktig temperatur i mat og lokaler er viktig for å hindre mikrobiell vekst og sikre mattrygghet. Overholdes ikke forskriftene, kan dette få store konsekvenser for både ansatte, produktets kvalitet og forbruker. Å benytte en temperatursensor er derfor ideelt for å kontrollere at mat blir lagret og behandlet riktig.
Lavendel Hygiene leverer 3M temperatursensor som overvåker produktets temperatur gjennom hele logistikkprosessen. Indikatoren gir deg hele temperaturhistorikken, og kan for eksempel estimere hvor lenge produkter har vært over den aktuelle grensen for temperatur. Den er også både nøyaktig og enkel å bruke.
Krav til temperaturmåling av mat
Temperatursensor sikrer mattrygghet
Konsekvenser ved dårlig temperaturovervåkning
Dersom temperaturen i et produkt er over eller under kritisk grense, er ikke produktet trygt og kan ikke brukes. Feil temperatur i mat kan få alvorlige konsekvenser ved å skape grobunn for fremvekst av mikroorganismer som:
- E. coli
- Salmonella
- Listeria
- Mugg sopp og gjær
Dersom mat har blitt oppbevart eller behandlet ved feil temperatur får den altså ikke bare dårligere holdbarhet, men kan også føre til matforgiftning og alvorlige sykdommer.
Ring oss på 21 08 80 80 eller benytt vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg om våre løsninger for temperaturmåling!
- Sikre mattrygghet
- Forhindre fremvekst av sykdomsfremkallende bakterier
- Næringsmiddelindustri
- Sykehus
- Veterinærindustri
- Farmasøytisk industri
- Logistikk
- Temperatursensor festes på eller ved produkt/i lokale
- Skifter farge ved for høy eller lav temperatur