Leverandører

You are here:

Dycem

Dycem antibakterielle hygienematter: produseres av Dycem Ltd i Bristol, England. Her har produktet vært produsert siden 1966, og sendes til kunder globalt.

Besøk Dycems nettsted for mer informasjon.

 

Kersia-Group

Kersia-Group er en leverandør av alt innen desinfeksjon- og renholdsprodukter (vi får blant annet alle produkter til egg, fjørfe og svineproduksjon herfra). Ca. 40 % av produktene er nå (2020) miljøvennlige. De har svært gode kunnskaper om hygiene, i alle typer næringer.

Besøk Kersia-Groups nettsted for mer informasjon.

Blue Ocean Robotics

Blue Ocean Robotics utvikler, produserer og distribuerer profesjonelle service roboter, primært innen helsesektoren, servering, bygg og anlegg og til landbruksindustrien.

Besøk Blue Ocean Robotics nettsted for mer informasjon.

 

3M Food Safety

Vi er ‘preferred channal partner’ for 3M Food Safety. De leverer et bredt utvalg og hygieneovervåkningsutstyr (ATP), bakterietestutstyr (blant annet Petrifilm), allergentestutstyr, prøvetakingsutstyr, m.m. Har de best validerte utstyrene på markedet.

Besøk 3M Food Safetys nettsted for mer informasjon.

 

FHS Scandinavia

FHS Scandinavia leverer løsninger innenfor desinfeksjon mens produksjonen går. De leverer primært til næringsmiddel- og farmasøytisk industri i Skandinavia, og har 20 års erfaring i og finne løsninger ved hjelp av UVC-lys, ozon og ionisering. Løsninger, som er både økonomisk og miljøvennlige, samtidig som de forbedrer virksomhetens mikrobiologiske nivå.

Besøk FHS Scandinavia nettsted for mer informasjon.

Ophardt

Ophardt er verdens største produsent av dispensere til alle formål. Har et meget bredt utvalg, inkludert dispensere som kan overvåkes via bluetooth.

Besøk Ophardts nettsted for mer informasjon.