Personvernerklæring

Personvernerklæring

Lavendel Hygiene AS, ved daglig leder, er databehandler for personopplysninger i forbindelse med våre kundeforhold

Lavendel Hygiene AS (org.nr: 993 290 106), ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger for:

 • Kontaktopplysninger til kunder, referanser, leverandører og andre som vanligvis er offentlig tilgjengelig
 • Ansatte, innleide rådgivere og kandidater til fremtidige stillinger
 • Brukere av våre nettsider

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Har du spørsmål rundt dine rettigheter ifm personvern i Lavendel Hygiene AS, kontakt om@lavendelhygiene.no.

Databehandlere

Lavendel Hygiene AS har flere databehandlere for kontorstøtte, e-poster om ansatte og elektronisk kommunikasjon med kunder. En standard databehandleravtale eksisterer mellom Lavendel Hygiene AS og våre databehandlere. Personopplysninger utleveres ikke fra Lavendel Hygiene AS til andre aktører, uten samtykke fra den registrerte.

Behandling av personopplysninger ifm kunde- og leverandørforhold

Lavendel Hygiene AS er databehandler for personopplysninger tilknyttet kunder, referanser, leverandører og andre som vanligvis er offentlig tilgjengelig. I forbindelse med dialog rundt eksisterende kundeforhold samtykker kunden til behandlingen relatert aktuelt kundeforhold. Det innebærer samtykke til:

 • Lagring av kontaktinformasjon ansett som nødvendig for utsendelse av tilbud, ordrebekreftelse, varer og faktura, slik som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Informasjonen i denne behandlingen, hvor Lavendel Hygiene AS er behandlingsansvarlig, vil normalt lagres så lenge kundeforholdet eksisterer. Ved eventuelt opphør av kundeforholdet vil normalt informasjonen slettes etter 2 år.

Behandling av personopplysninger for ansatte, innleide rådgivere og kandidater

Lavendel Hygiene AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger for ansatte og innleide rådgivere i Lavendel Hygiene AS, i tillegg til kandidater som har søkt på arbeid i Selskapet. Rettslig grunnlag følger av personopplysningsloven § 8, første ledd og § 8 a), b) eller f) samt § 9 a), b) og f). Behandlingen baseres på ansettelsesavtale.

Vi ønsker å sikre at du beholder kontrollen over dine personopplysninger

 • Du har rett til å bli informert om hvordan personopplysningene dine blir behandlet.
 • Du kan når som helst modifisere dine personverninnstillinger, for eksempel i relasjon til direktemarkedsføring og be om at personopplysningene dine blir behandlet eller ikke.
 • Du har du rett til å få tilgang til og å korrigere alle opplysninger vi har om deg.
 • Du kan be om å motta dine personopplysninger gitt oss, i et strukturert, vanlig brukt og i et maskinlesbart format (skulle du ønske å dele dem med et annet selskap)
 • Du kan be om at personopplysningene dine blir slettet.
 • Du kan klage til Datatilsynet i Norge på behandlingen av personopplysninger.

Send oss en e-post til om@lavendelhygiene.no hvis du ønsker å gjøre det.

Lavendel Hygiene AS nettsted – informasjonskapsler

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av Adseo AS. Det er kun Lavendel Hygiene AS og databehandlerne som har tilgang til opplysningene som samles inn. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.
Følgende informasjonskapsler brukes på lavendelhygiene.no:

 • Analyseverktøyet Google Analytics bruker informasjonskapsler til å produsere statistikk som viser bruksmønsteret for lavendelhygiene.no.
 • Vår publiseringsløsning, plasserer en informasjonskapsel på din maskin for å begrense visse tilgangsrettigheter til brukere med administrative roller. Denne informasjonskapselen blir liggende i ett døgn.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7. Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Kontaktskjema

Bruk dette kontaktskjemaet for å kontakte oss!