Røykdesinfisering

Produkter

Sopp, mugg og bakterier kan ødelegge for hele næringsmiddelproduksjonen. Effektive desinfeksjonsmetoder, som røykdesinfisering, er derfor nødvendig for å unngå kontaminasjon og smittefare.

Røykdesinfeksjon kalles også tørr- eller røyktåke, og er en både enkel og effektiv metode for å sikre at lokaler er desinfisert. Den store fordelen med røykdesinfeksjon er at røyken kommer til overalt. Fumispore HA og Fumagri OPP benyttes over hele Europa, og vi har etterhvert fått mange fornøyde kunder også i Norge.

Lavendel Hygiene leverer tidsbesparende metoder for desinfeksjon av ulike typer produksjonslokaler med vanskelig tilgjengelige overflater. Med midlene Fumispore HA og Fumagri OPP sørger man for å bli kvitt alt av bakterier, mugg og sopp.

Hvorfor desinfeksjon?

Mikroorganismer som bakterier, virus og parasitter kan spre seg raskt og føre til sykdom hos både ansatte, besøkende, forbrukere og dyr. God rengjøring og desinfisering av mat, lokaler og overflater er dermed nødvendig for å forebygge bakteriespredning samt å sikre mattrygghet og optimale produksjonsvilkår.
Hvorfor?
  • Svært enkel å bruke
  • Tørrdesinfisering
  • Kommer til over alt, også i vanskelige tilgjengelige områder
  • Ikke-korroderende
  • Miljøvennlig
  • Ikke giftig for mennesker eller ytre miljø
  • Virker både mot sopp/mugg, bakterier og virus
Hvor?
  • Alle lokaler/overflater hvor man ønsker bedre kontroll
  • Næringsmiddelindustri:
    • Bakerier
    • Fiskeindustri
    • Kjøttindustri
    • Meierier
    • Generelt
  • Lager/kjølerom
  • Produksjonslokaler
  • Pakkeavdelinger:
    • Kylling/fjærkre
    • Egg
    • Potetlager
    • Gulrotlager/og lignende.
Hvordan?
  • Bokser med virkestoffer tilpasset lokalets størrelse
  • Etter rommet er klargjort; tenn på lunten og gå ut
  • Brukes etter behov: daglig, ukentlig eller når man kommer til
 

For mer informasjon eller bestilling kontakt oss på:

Tlf. +47 91 87 56 56, eller Epost: sk@lavendelhygiene.no